*osobe pod utjecajem alkohola ili drugih opijata ne tetoviramo i ne pirsamo ni pod kojim uvjetima!
*trudne osobe ne tetoviramo i ne pirsamo!
*naše je pravo odbiti pružanje usluga bilo kojoj stranci bez objašnjenja!
*osobe koje bi se prije podvrgavanja pirsanju/tetoviranju trebale posavjetovati sa svojim liječnikom/specijalistom su:
-osobe sa povišenom razinom šećera u krvi (dijabetičari)
-osobe koje boluju od hemofilije (također sa različitim zdravstvenim problemima, kao i sa terapijama koje uzrokuju obilna krvarenja te usporeno zarastanje i zatvaranje rana)
-osobe sa posebnim vrstama neuroloških smetnji (npr. epilepsija) i psihičkih poremećaja kod kojih podvrgavanje zahvatima pirsanja/tetovirnja može izazvati negativne utjecaje i posljedice
*u pratnji osobe koja se tetovira ili pirsa, može biti samo jedna odrasla osoba koja će se ponašati sukladno pravilima salona i uputama koje joj budu naložene od strane zaposlenika salona!
*mala djeca, bebe i dojenčad ne mogu biti u pratnji stranaka na kojima se vrše zahvati izrade tetovaže ili piercinga zbog sigurnosnih i sanitarnih razloga te kako ne bi ometali rad zaposlenika salona i uznemiravali druge potencijalne mušterije, pa naposljetku i svojim postupcima, stvarali opću nelagodu!
*psi, mačke kao i kućni ljubimci općenito, ne mogu biti u pratnji i "praviti društvo" osobama koje se pirsaju i tetoviraju iz sanitarnih i sigurnosnih razloga!
*maloljetne osobe mogu pristupiti pirsanju/tetoviranju samo i isključivo uz prisutnost i pisanu suglasnost roditelja/staratelja te uz predočenje osobnih dokumenata koji tu njihovu, međusobnu vezu i dokazuju!
*sa materijalima i alatima koji nisu porijeklom iz našega salona (igle, nakit za piercing, boja za tetoviranje i slično) automatski odbijamo vršiti djelatnost!
*u slučaju da se kod održavanja i njege novonastalih tetovaža i piercinga niste držali iscrpnih uputa o njegovanju (a s kojima ćete biti obavezno upoznati), nismo obavezni otklanjati nedostatke i komplikacije uslijed neodgovornih postupaka i Vaše nebrige!
*pirsanje zaraslog mjesta se naknadno naplaćuje ponovo!
*gubitak i nadomještanje izgubljenog nakita se naplaćuje ponovo!
*s obzirom da ne znamo gdje i u kakvim uvjetima je bio, NIKADA ne ugrađujemo doneseni nakit od strane mušterije bez obzira bio on porijeklom iz našega salona ili ne!
*u salonu je zabranjeno snimanje videa sa tendencijom javnog objavljivanja (npr društvene mreže, forumi, portali te servisi za video sadržaje i sl.) bez izričitog odobrenja djelatnika salona!
*usluge pirsanja i tetovirnja dajemo na poček plaćanja (veresiju), samo i isključivo osobama starijima od 97 godina, uz prisutnost oba roditelja i predočenje osobnih iskaznica!