Nalazimo se na adresi Matije Gupca 32; u Osijeku, gdje smo se preselili nakon dugog niza godina rada na starijoj lokaciji.
Nastojimo da svoj način rada usavršimo u pogledu izvođenja naših djelatnosti s namjerom da bi se što više približili i ispunili želje naših klijenata te ih, na našu radost, učinili zadovoljnima.
U salonu ćete sresti Marina (vlasnik i tattoo majstor sa iskustvom od preko 25 godina godina rada na tetovažama i sa, na tisuće do sada, uspješno odrađenih radova iza sebe) te Ivanu (piercing majstor sa preko 15 godina staža u obavljanju izvođenja piercinga).
Sve boje koje se koriste su u skladu sa europskom normom o sastavu pigmenata za tetoviranje koja je stupila na snagu 4.1.2022. godine.
Svi materijali za alate i nakit te boje koji se koriste pri izvođenju piercinga i tetovaža su klinički dokazano antialergijski, sterilni i nisu u mogućnosti izazvati bilo kakovu vrstu neželjene reakcije.
Posjetite nas u ugodnom/obiteljsko-kućnom ambijentu a ono što se od Vas traži je samo da sa sobom ponesete ideju, zahtjeve, želje i smjernice za izradu tetovaže, da se zavalite i opustite a ostalo samo prepustite nama da sve doradimo i "odradimo" sve ostalo prema Vašim željama.
Na konu konca, bit i imperativ svega jest da se napravi unikatni motiv a ne kopija nečega "što već netko ima".
Odabir motiva i mjesta tetoviranja te veličina...
Treba biti vrlo pažljiv pri odabiru teme željenog motiva koji će si neka osoba dati istetovirati, kako nakon nekog vremena ne bi požalila

znači treba voditi računa o tome da tetoviranje ne bude kratkotrajni hir jer, sjetimo se:” Tetovaže ostaju na nama do kraja života… a možda i duže!”

[+]

VAŠ PAIN MANSION TATTOO & PIERCING OSIJEK

Adresa: Matije Gupca 32, 31000 OSIJEK, Hrvatska

GOOGLE MAPS LINK:RADNO VRIJEME:

DOLAZIMO ISKLJUČIVO NA POZIV ILI NA ZAKAZANE TERMINE

Sva pitanja u pogledu cijene, tetovaža i ostalih usluga možete poslati na:

-KONTAKT BROJEVE MOBITELA (I VIBER):

TETOVAŽE:

MARIN: +385(0)95/846-28-61

PIERCING:

IVANA: +385(0)95/857-69-63

-na mail:


FACEBOOK STRANICA:


DOBRO NAM DOŠLI!